Champagne
Coming soon! Nieuwe opleiding: Postgraduaat Gecertificeerd Accountant

Postgraduaat Gecertificeerd Accountant

Postgraduaat Gecertificeerd Accountant

Terwijl je stage loopt aan het ITAA (Institute for Tax Advisers and Accountants), stoomt deze opleiding je klaar voor het beroep van gecertificeerd accountant. Met vrijstellingen voor de tussentijdse proeven en voor het schriftelijk bekwaamheidsexamen van het ITAA, behaal je vlot de titel van gecertificeerd accountant. De lessen worden steeds opgebouwd rond kenmerkende beroepscases over boekhouding, fiscaliteit en vennootschapsrecht.

De digitalisering en de snel wijzigende regelgeving in het domein van accountancy en fiscaliteit zorgen voor een verschuiving in de taken en verantwoordelijkheden van de accountant. Die gaan van het vervullen van de wettelijke verplichtingen over boekhouding, jaarrekening en fiscaliteit naar meer advisering en een ruimer dienstverleningsaanbod. Bijblijven met nieuwe ontwikkelingen als accountant is dan ook heel belangrijk.

Word Gecertificeerd Accountant

Om de titel van gecertificeerd accountant te verkrijgen, moet je slagen voor de tussentijdse proeven en het bekwaamheidsexamen van het ITAA. Door een partnerschap tussen het ITAA en HOGENT, UGent en Arteveldehogeschool, is het mogelijk om met het postgraduaat gecertificeerd accountant hiervoor vrijstellingen te verkrijgen.

Interesse in deze opleiding: klik hier