Team

patricia everaert
Accounting education can make a difference

Patricia
Everaert

Patricia Everaert is Master of Science en doctor in Business Economics (Universiteit Gent) en volgde de speciale licentie in Accountancy (master na master) aan de Vlerick Business School.
Meer over dit teamlid
evelien opdecam
Together everyone achieves more

Evelien
Opdecam

Evelien Opdecam is master in de pedagogische wetenschappen en behaalde een doctoraat in de toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Gent). Ze is een expert in zowel pedagogie als in boekhouden en kan zo de combinatie tussen beide vakgebieden nieuw leven inblazen. 
Meer over dit teamlid
Elke
Passionate about teaching

Elke
Minnaert

Elke Minnaert is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en behaalde de lerarenopleiding met schitterende resultaten. Ze is onderwijsbegeleider en geeft op een gepassioneerde manier oefeningenlessen voor de vakken Accounting.
Meer over dit teamlid
Laura Claeys
When one teaches, two learn

Laura
Claeys

Laura Claeys is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en volgde de specifieke lerarenopleiding aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent).
Meer over dit teamlid
Eva Blondeel
Research is creating new knowledge

Eva
Blondeel

Eva Blondeel is Master of Science in Business Economics – afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent). Voordat ze de overgang maakte naar de academische wereld, werkte ze als Junior Auditor bij Deloitte.
Meer over dit teamlid
Stefanie De Bruyckere
Accounting is the language of business (W. Buffett)

Stefanie
De Bruyckere

Stefanie De Bruyckere is master in Handelswetenschappen (afstudeerrichting Accountancy - Fiscaliteit). Daarnaast volgde ze de specifieke lerarenopleiding (UGent). Haar verworven didactische kwaliteiten zet ze in in verschillende vakken aan de HOGENT, binnen de opleiding bedrijfsmanagement.
Meer over dit teamlid
Lize Vanderstraeten
Teach the way you want to be taught

Lize
Vanderstraeten

Lize Vanderstraeten is Master of Science in Business Economics, Master of Science in Communicatiewetenschappen, en behaalde ook de Educatieve Master in de economie (Universiteit Gent).

Meer over dit teamlid
Amelie
When skills and passion come together

Amelie
Vanhove

Amelie is afgestudeerd als Master of Science in Bestuurskunde en Publiek Management en behaalde ook de Educatieve Master Economie (Universiteit Gent).  

Meer over dit teamlid
Stefanie
Teaching is a work of heart

Stefanie
De Jonge

Stefanie De Jonge is Educatieve Master of Science in de Economie – afstudeerrichting Economische Wetenschappen (Universiteit Gent).

Meer over dit teamlid
Davy Vercruysse
Individuals win games, but teams can win championships

Davy
Vercruysse

Dr. Davy Vercruysse studeerde Handelswetenschappen met specialisaties in marketing en strategisch management. Hij behaalde zijn doctoraat in bedrijfseconomie met het onderwerp “Sex and gender perspectives in entrepreneurship education research”.

Meer over dit teamlid
Sharon Guaman
Design thinking is the power of innovation

Sharon
Guaman-Quintanilla

Sharon Guaman is actief als onderzoekster binnen het Accounting-Education team. Met haar doctoraatsonderzoek werkte ze enkele innovatieve ideeën rond 'Design thinking' in het hoger onderwijs uit.

Meer over dit teamlid
Mariela Mendez
Financial Literacy means something for the future life of youngsters

Silvia Mariela
Méndez Prado

Silvia Mariela Méndez Prado is currently a full professor and researcher at ESPOL (Escuela Superior Politécnica del Litoral) Polytechnic University, Faculty of Social Sciences and Humanities. She has published her experience in education management as well as public policy.

Meer over dit teamlid
Portret Lisa
To teach is to learn twice

Lisa
Van Caenegem

Lisa is afgestudeerd als Master of Science in Business Administration – Afstudeerrichting Commercieel beleid. Momenteel volgt ze de opleiding tot het behalen van een educatieve master in de Handelswetenschappen. Ze is actief als onderwijsbegeleider binnen het team. 

Meer over dit teamlid
Sara Wuyts
To know how to do something well is to enjoy it

Sara
Wuyts

Sara Wuyts is Master of Science in Business Administration, afstudeerrichting HRM and Organizational Management (Universiteit Gent). Haar passie voor het begrijpen van menselijk gedrag en het helpen van studenten leidde haar naar een boeiende reis in het onderzoeksveld.

Meer over dit teamlid