Team

patricia everaert
Accounting education can make a difference

Patricia
Everaert

Patricia Everaert is Master of Science en doctor in Business Economics (Universiteit Gent) en volgde de speciale licentie in Accountancy (master na master) aan de Vlerick Business School.
Meer over dit teamlid
evelien opdecam
Together everyone achieves more

Evelien
Opdecam

Evelien Opdecam is master in de pedagogische wetenschappen en behaalde een doctoraat in de toegepaste economische wetenschappen (Universiteit Gent). Ze is een expert in zowel pedagogie als in boekhouden en kan zo de combinatie tussen beide vakgebieden nieuw leven inblazen. 
Meer over dit teamlid
elke minnaert
Passionate about teaching

Elke
Minnaert

Elke Minnaert is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en behaalde de lerarenopleiding met schitterende resultaten. Ze is onderwijsbegeleider en geeft op een gepassioneerde manier oefeningenlessen voor de vakken Accounting.
Meer over dit teamlid
Laura Claeys
When one teaches, two learn

Laura
Claeys

Laura Claeys is Master of Science in Business Economics - afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent) en volgde de specifieke lerarenopleiding aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (Universiteit Gent).
Meer over dit teamlid
Eva Blondeel
Research is creating new knowledge

Eva
Blondeel

Eva Blondeel is Master of Science in Business Economics – afstudeerrichting Accountancy (Universiteit Gent). Voordat ze de overgang maakte naar de academische wereld, werkte ze als Junior Auditor bij Deloitte.
Meer over dit teamlid
Stefanie De Bruyckere
Accounting is the language of business (W. Buffett)

Stefanie
De Bruyckere

Stefanie De Bruyckere is afgestudeerd met grote onderscheiding als Master Handelswetenschappen, afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit en behaalde het diploma van de specifieke lerarenopleiding (Universiteit Gent). Zij zet haar didactische kwaliteiten in als lector aan HOGENT.
Meer over dit teamlid
Lize Vanderstraeten
Teach the way you want to be taught

Lize
Vanderstraeten

Lize Vanderstraeten is Master of Science in Business Economics, Master of Science in Communicatiewetenschappen, en behaalde ook de Educatieve Master in de economie (Universiteit Gent).

Meer over dit teamlid
Amelie Vanhove
When skills and passion come together

Amelie
Vanhove

Amelie is afgestudeerd als Master of Science in Bestuurskunde en Publiek Management en behaalde ook de Educatieve Master Economie (Universiteit Gent).  

Meer over dit teamlid
Stijn De Rammelaere
Anyone who stops learning is old - Anyone who keeps learning stays young

Stijn
De Rammelaere

Stijn De Rammelaere behaalde een PhD in de Experimentele Psychologie en is oprichter van het marktonderzoeksbureau Profacts. Stijn werkt momenteel aan DUGA, een educatieve gaming app. De DUGA toepassing wordt momenteel getest bij verschillende bedrijven.

Meer over dit teamlid
Stefanie De Jonge
Teaching is a work of heart

Stefanie
De Jonge

Stefanie De Jonge is Educatieve Master of Science in de Economie – afstudeerrichting Economische Wetenschappen (Universiteit Gent). Zij is zowel econoom als leraar en probeert hiermee haar passie voor economie door te geven aan studenten en leerlingen.

Meer over dit teamlid
Davy Vercruysse
Individuals win games, but teams can win championships

Davy
Vercruysse

Dr. Davy Vercruysse studeerde Handelswetenschappen met specialisaties in marketing en strategisch management. Hij behaalde zijn doctoraat in bedrijfseconomie met het onderwerp “Sex and gender perspectives in entrepreneurship education research”.

Meer over dit teamlid